Üniversiteye 2024 Yılı Personel Alımı Yapılacak

Üniversiteye 2024 Yılı Personel Alımı Yapılacak
Üniversite mevcut kadrolarının boşalması sebebiyle yeni personeller almak amacıyla işe alım gerçekleştirecektir personel alımlarına ilişkin detaylar şu şekildedir.

Yeni Personel alımı yapılacaktır. Üniversiteye Personel Alımını 2024 kadrolarının boşalması sonucu yapılması ön görülmüştür diğer detaylar ise aşağıda yer almaktadır.

Dicle Üniversitesi çeşitli pozisyonlarda toplam 11 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Başvurular 2-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında kabul edilecek ve genel şartlar arasında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartlara uygun olmak geliyor.

2022 KPSS P93 ve ya P94 puan türünden en az 55 puan almak 30 yaşını doldurmamış olmak erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış muaf veya tecilli olmak ve görevini yapmasına engel sağlık problemi bulunmamak yer alıyor.

Alım yapılacak pozisyonlar arasında hemşire sağlık teknikeri acil tıp teknisyeni büro personeli koruma ve güvenlik görevlisi bilgisayar teknisyeni ve biyomedikal cihaz teknikeri bulunuyor.

Başvurular e-Devlet Kapısı "Dicle Üniversitesi-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" hizmeti veya "Kariyer Kapısı" üzerinden yapılacak.

Başvuru belgeleri arasında nüfus cüzdanı diploma KPSS sonuç belgesi ve diğer gerekli belgeler yer almalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.