TSE resmen duyurdu yeni personel alımı yapacağız!

TSE resmen duyurdu yeni personel alımı yapacağız!
 Yazar / Alanya Medya
Türk Standartları Enstitüsü resmen duyurmuş oldu ve yeni personel alımına ilişkin detaylar ise şöyle gelişti işte ayrıntılar.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) kamu sektöründe çalışmayı tercih eden ve özel sektörde aradığını bulamayan bireyler için büyük bir fırsat sunarak en az 60 ve 70 KPSS puanı ile toplam 184 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Alımlar TSE'nin merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere farklı pozisyonlar için gerçekleştirilecek.

Bu pozisyonlar arasında 22 tekniker 3 muhasebeci 81 memur 24 güvenlik görevlisi 5 şoför 41 odacı 1 boyacı 2 bahçıvan ve 5 teknisyen bulunuyor. Başvurular 20 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak ve 30 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvuru sürecinde adayların KPSS puanı dışında belirli kriterleri de karşılaması gerekiyor. Tüm bu detaylara TSE tarafından yayımlanan ilan üzerinden ulaşmak mümkün. Bu alım süreci özellikle KPSS puanı düşük olan adaylar için kamu sektöründe çalışma hayallerini gerçekleştirme fırsatı sunarken genel olarak kamu sektörüne ilgi duyanlar için önemli bir istihdam kapısı olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.