Alanya'da çocuklara ücretsiz voleybol eğitimi verilecek

Alanya'da çocuklara ücretsiz voleybol eğitimi verilecek
Alanya'da 75.Yıl Spor Salonu ve Zimbitlik Spor Salonu’nda çocuklar için voleybol kursu açılacağı duyurusu yapıldı.

Alanya'da çocuklar için alanında uzman çalıştırıcılar tarafından eğitimler verilecek. Ücretsiz olarak verilecek olan eğitimler 75.Yıl Spor Salonu ve Zimbitlik Spor Salonu’nda verilecektir.

23 Haziran tarihinde 75.Yıl Spor Salonu ve Zimbitlik Spor Salonu’nda başlayacak olan Voleybol Spor Okulu’nda voleybol temel eğitimleri, teknik ve taktik çalışmaları, fiziksel gelişim antrenmanları, takım ruhunu ve spor ahlakını kazandırma aktiviteleri, eğlenceli ve öğretici turnuvalar düzenlenecek.

Voleybol branşında uzman ve tecrübeli antrenörler eşliğinde gerçekleşecek olan eğitimlere, voleybolu seven ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen tüm çocuklar davetlidir. Detaylı bilgi ve kayıt için 0532 648 05 64 numaralı telefondan bilgi alınabileceği gibi [email protected] e-posta adresi üzerinden ulaşım sağlanabilir.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.