İşkur çok sayıda personel alımı yapacak

İşkur çok sayıda personel alımı yapacak
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan ilana göre İŞKUR üzerinden typ kapsamında temizlik personeli kadrosu için eleman alımı yapılacak? Söz konusu alımlara nereden başvuruda bulunabilecek başvuru şartları ve çalışma şartları nelerdir?

Toplum yararına hizmet programı olarak adlandırılan TYP kamu kurum ve kuruluşlarının özellikle bakım onarım ve temizlik ihtiyaçlarını gidermek için faaliyet gösteren bir projedir.

Geçici olarak görevlendirilen personel görev süresi sona erdiğinde sözleşme gereği işten çıkışı yapılır. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere toplamda 25 temizlik görevlisi işe alınacaktır.

İşe alınacak olan temizlik görevlileri toplamda 180 gün çalışacaktır. İŞKUR üzerinden yapılacak olan aramalarda TYP numarası olarak 320390 yazılarak söz konusu iş ilanına ulaşılabilir. İşe alınacak olan personel Asgari ücretin günlük yevmiyesi üzerinden ücretlendirilecektir. Söz konusu işe kabul edilecek olan personel 10 Haziran tarihinde göreve başlayacaktır.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum