Türkiye'ye dönüyor İşte Alanyaspor'la anlaşan o isim

Türkiye'ye dönüyor İşte Alanyaspor'la anlaşan o isim
Gösterdiği performansla taraftarların sevgisini kazanan futbolcu yeniden Türkiye'ye dönüyor. Oynadığı kulüpten ayrılan ve Alanyaspor kulübü prensipte anlaşmaya varan oyuncu ve detaylar şöyle.

Trabzonspor'da daha önce sergilediği başarılı performansla taraftarların sevgisini kazanmıştı. Artık Türkiye'ye geri dönüyor ve Alanyaspor oyuncu olmak için gün sayıyor. Eski takımıyla olan sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki forvet, Alanyaspor'un teklifini kabul ederek prensipte anlaşmaya vardı.

Nwakaeme, Trabzonspor camiasından ayrıldıktan sonra Al-Fayha'da 55 maçta 15 gol ve 8 asistle oynadı. Oynadığı muhteşem oyunla 55 maçta 15 gol ve 8 asist yapması taraftarları heyecanlandırdı.

Al-Fayha ile kontratı sona eren Nijeryalı forvet, Alanyaspor'un teklifini kabul ederek Türkiye'ye dönmeye karar verdi. Alanyaspor ile prensip anlaşmasına varan 35 yaşındaki Nwakaeme, yeniden Süper Lig'de forma giyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.