İŞKUR turistik bölgede Yeni personeller alımı başlattı

İŞKUR turistik bölgede Yeni personeller alımı başlattı
Turizm cenneti ülkemizin Akdeniz Ege sahillerinde pek çok güzel beş yıldızlı yedi yıldızlı oteller yer almaktadır ve bunların hepsi de zaman zaman işçi yani bünyesinde çalıştırılacak yeni kişiler aramaktadır işte bununla ilgili turizm personeli alımı ile ilgili duyuru yapılmıştır işte detaylar.

Turizm bölgesinde işe girmek için İŞKUR ile büyük bir adım atılmıştır. Didim Belediyesi’ne bağlı Dihiz Turizm Organizasyon Denizcilik Taş. Gıda. Çiçek. Temiz. Hiz. San. ve Tic. A.Ş., İŞKUR’da yayınlanan ilana göre 17 personel alımı yapacağını duyurdu.

İlana göre alınacak pozisyonlar arasında 1 depocu, 1 şoför, 4 bekçi, 5 temizlikçi, 1 teknik personel ve 5 çaycı bulunuyor. Geçici olarak istihdam edilecek personel alımı için son başvuru tarihi 31 Temmuz olarak belirtilmiştir.

Bu eşsiz turizm işi için yapılacak başvurular Cumhuriyet Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 36/1 itfaiye binası Didim-Aydın adresine yapılacaktır ve yine detaylar İŞKUR ana sayfasında yer almaktadır.

İşe alımın da belli başlı kuralları olduğu gibi bunda da bazı şartlar aranmaktadır ve en başında gelenlerden biri ise başvuracak adayların Didim bölgesinde ikamet ediyor olması gerekiyor. 18 yaşını doldurmuş olması da diğer belirli şartlar arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.