İşte GSB son başvuru tarihi

İşte GSB son başvuru tarihi
Gençlik ve Spor Bakanlığının bünyesinde oluşturduğu yaz için kurslarla ilgili tarih son günlerde merak konusu olmuştu ve işte o tarihle ilgili bazı detaylar belirdi. İşte detaylar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı yaz kursları için başvurular başladı ve son başvuru tarihi 27 Haziran 2024 olarak belirlendi. Kurslar 1 Temmuz 2024'te başlayacak ve başvurular uygulama üzerinden veya Gençlik Merkezlerine yapılabilecek. Bu kurslar Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenmekte ve her yıl birçok çocuk ve gencin kültürel ve sportif faaliyetlere katılımını sağlamaktadır.

Kars'ta Gençlik ve Spor Bakanlığı yaz kurslarına başvurular başladı ve son başvuru tarihi 27 Haziran 2024 olarak belirlendi. Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslar çocuk ve gençlerin kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmalarını sağlıyor.

Kurslar 1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak ve öğrenciler başvurularını uygulama üzerinden veya il ve ilçelerdeki Gençlik Merkezlerine yapabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.