Yarın Okullar Tatil Mi? 20 Mayıs'ta Ders Zili Çalacak Mı?

Yarın Okullar Tatil Mi? 20 Mayıs'ta Ders Zili Çalacak Mı?
Yarın okullar tatil mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Pazar gününe denk geldiği için pek çok kişi, bayramla gelen resmi tatil hakkının 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü kullanılıp kullanılamayacağını araştırıyor. Peki 20 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı?

Yarın okullar tatil mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı'nı kutladığımız bugünün Pazar olması ve normal şartlarda hafta içi olacak olsaydı resmi tatil olacağı bilgisi pek çok kişinin, tatilin bir gün sonra olup olmayacağını araştırmasına neden oldu.

Yarın Okullar Tatil Mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı kapsamında tüm eğitim kurumları, milli bayramımız dolayısı ile ilan edilen resmi tatil sebebi ile kapalı oluyor. Ancak 19 Mayıs, 2024 yılında Pazar gününe denk geldi. Bu nedenle eğitim, Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı'ndan etkilenmeyecek.

Bir sonraki gün olan Pazartesi günü, yani 20 Mayıs'ta ise okullar tatil olmayacak ve eğitim kaldığı yerden devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.