57 binden fazla kamu personeli alımı yapılacak

57 binden fazla kamu personeli alımı yapılacak
57 binden fazla kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Tüm alımlar KPSS'li ve KPSS'siz gerçekleştirilecek. Üstelik alımların çoğu sözleşmeli madde içeriyor. Geçelim detaylara...

57 binden fazla kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı. Bu alımlar 20 kamu kurumu tarafından KPSS'li ve KPSS'siz olarak gerçekleştirilecek. Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alacakken Eti Maden 218 personel istihdam edecek. Kişisel Verileri Koruma Kurumu 15 uzman yardımcısı alacak.

57 binden fazla kamu personeli alımı yapılacak

57 binden fazla kamu personeli alınacak. Türkşeker ve TÜBİTAK sırasıyla 390 sürekli işçi ve 236 personel alımı yapacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı bilişim personeli alırken Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 62 sözleşmeli personel alacak. Kamu kurumları farklı pozisyonlar için geniş bir yelpazede personel alımı yapacak.

KAMU PERSONELİ ALIMI BAŞVURU EKRANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.