İŞKUR’a kaydı olan ihya olacak! Alanya TYP “asgari ücret üstü” dolgun maaşlı iş teklifi!

İŞKUR’a kaydı olan ihya olacak! Alanya TYP “asgari ücret üstü” dolgun maaşlı iş teklifi!
Dolgun maaşlı ve uzun soluklu iş arayışında olanlar için o özel teklif İŞKUR tarafından duyuruldu. Antalya Merkez ve Alanya ilçesinde TYP programı kapsamında görevlendirilecek personellerin başvuru pozisyonları haberimizde

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayanlar en az ilkokul mezunu olmak şartıyla açıkta bulunan iş ilanlarına başvuruda bulunabilecek. Başvurulacak sektörlere eleman tercih edilirken mezuniyet durumu, tecrübeye sahip olup olmadığı ve işe yatkınlığı da değerlendirilecek. İnsanlarla iletişimi kuvvetli olan, dinamik ve güler yüzlü ve çalışma saatleri ile uyum sağlayabilecek nitelikte elemanlar açıkta bulunan pozisyonlara görevlendirilecek.

TYP programı kapsamında Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşıyor olup iş arayanların başvurabileceği işte bazı pozisyonlar:

  • Satış danışmanı

  • Turizm ve Otelcilik elemanı

  • Şoför

  • Kat hizmeti görevlisi

  • Eczane personeli

  • Kuyumcu yardımcısı

Antalya'nın Alanya ilçesinde kuyumcu/takı imalatçısı deneyimi bulunanlar Safir mağazasında yetiştirilmek üzere iş başvurusunda bulunabilir. Antalya'nın Alanya ilçesinde eczane işlerinde orta ya da ileri derecede yabancı dili bulunan bayan personel aranıyor. Eczane işçisi olarak görevlendirilecek personelin en az lise ve denge öğrenim seviyesinde olmasına dikkat ediliyor.

Antalya Alanya İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Antalya'nın Alanya ilçesinde kat hizmetleri departmanında görevlendirilecek temizlik görevlisi arayışı engelli pozisyonunda başvuruya açılmıştır. Otellere servis elemanı olarak başvurmak isteyen 3 farklı şoför alımı yapılacaktır. En az ilkokul mezunu olması gerekmektedir.

Antalya Alanya ilçesi Turkcell iletişim merkezine satış danışmanı aranmaktadır. Personel ilanında belirtilen nitelik ve becerilere sahip olan en az lise mezunu adayların başvurusunu bizzat Turkcell iletişim merkezine iletmesi yeterlidir.

İlanda yer verilen açıkta bulunan pozisyonlara başvuracaklar İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden kayıt oluşturarak sisteme girmelidir. “İş Arayanlar” kategorisini seçerek Antalya-Alanya seçeneği işaretlenerek güncel iş başvuruları görüntülenebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.