10 Bin yeni kişiye İş kapısı Ardına kadar açıldı

10 Bin yeni kişiye İş kapısı Ardına kadar açıldı
Türk Hava Yolları (THY), 2024 yılı sonuna kadar personel sayısını 75 binden 85 bin bandına çıkararak büyük bir genişleme planlıyor. Bu plan kapsamında, "Take-Off Cadet" programı ile ikinci pilot adaylarını seçerek 10 bin kişiye iş verilecek işte ayrıntılar.

Türk Hava Yolları (THY) 2024 yılı sonuna kadar personel sayısını 75 binden 85 bine çıkarmayı planlayarak büyük bir genişleme adımı atıyor. Bu kapsamda "Take-Off Cadet" programı ile ikinci pilot adaylarını seçerek 10 bin yeni personel alımı gerçekleştirecek.

Başvuracak adayların 1994-2003 doğumlu ve herhangi bir lisans programından mezun olmaları gerekmekte. Seçilen pilot adaylarına iki yıl sürecek eğitim programı boyunca iki brüt asgari ücret tutarında maaş verilecek.

Bununla beraber konaklama kira yardımı yemek kartı sağlık sigortası ve indirimli uçuş biletleri gibi avantajlar sunulacak.

Bu imkanlar adayların kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.