189 yeni personel alımı İşte o kurum bünyesine yeni kişiler katacak

189 yeni personel alımı İşte o kurum bünyesine yeni kişiler katacak
Başvurular 2022 KPSS (B) grubu puan sırasına göre değerlendirilecek toplam 189 pozisyon için lisans ön lisans ve ortaöğretim mezunları başvurabilecek. Adaylar mutlaka genel ve özel şartları sağlamalı ve işte sizler için diğer detaylar.

Üniversite 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında 189 sözleşmeli personel alımı yapacaktır. Başvurular 2022 KPSS (B) grubu puanlarına göre değerlendirilecek olup lisans ön lisans ve ortaöğretim mezunları arasından gerçekleştirilecektir. Başvuru için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ilgili KPSS puanına sahip olmak ve ilan edilen pozisyonlara göre gereklidir.

Mezuniyet ve sertifikalara sahip olmak gerekmektedir. Başvurular üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden online yapılacak posta veya şahsen başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda asıl ve yedek listeler üniversitenin personel daire başkanlığı web sitesinde duyurulacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.