19.279 TL Başlangıç Maaşıyla İŞKUR Yeni Personel Alınacak Dedi

19.279 TL Başlangıç Maaşıyla İŞKUR Yeni Personel Alınacak Dedi
İŞKUR yeni KPSS şartsız on dokuz binden fazla maaş duyurusuyla yeni kişileri işe alacağının duyurusunu dile getirmiştir böylelikle istihdama katkı yapacak bu alımla beraber çok sayıda işsiz kişi işe kavuşacaktır işte detaylar.

İŞKUR resmen duyuru ile belirtti ve tam on dokuz bin üzerinde başlangıç maaşıyla KPSS şart aranmayan bir işe alım gerçekleştireceğini beyan ederek birçok işsize de umut olmayı tekrardan başarmıştır işte konuya ilişkin detaylar ise şöyledir.

İŞKUR huzurevlerinde çalışmak üzere personel alımı için ilan verdi ve başvurular internet üzerinden yapılabiliyor ve adaylar İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirerek sonuçları yine internetten takip edebilirler.

Başvuru şartları arasında en az lise mezuniyeti ilgili alanda deneyim ve sağlık durumunun uygun olması gibi kriterler bulunuyor. Başvuruların yapılabilmesi için İŞKUR’a kayıtlı işsiz statüsünde olunması gerekiyor.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı pozisyonları özellikle dikkat çekiyor ve Gaziantep Bursa Mersin gibi birçok ilde alımlar mevcut ve bu pozisyonlar için başvuruların tamamlanmasının ardından sonuçlar aynı platform üzerinden takip edilebilir.

Huzurevlerinde çalışmak yaşlı vatandaşlarımızın günlük ihtiyaçlarını karşılayarak onların daha konforlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.