2024 İŞKUR TYP başvuru ekranıyla kapıları ardına kadar açtı

2024 İŞKUR TYP başvuru ekranıyla kapıları ardına kadar açtı
Öncü işe alma birimi İŞKUR yine yaptı yapacağını ve TYP konusunda işe ihtiyacı olanlara kapıları ardına kadar açtı işte detaylar.

İŞKUR Temmuz 2024'te Yararına İşler Programı (TYP) kapsamında çeşitli illerde yeni personel alımı duyuruları yayımladı. Manisa Çankırı Ordu ve Ankara gibi illerde alımlar yapılacak olup örneğin Ankara Çankaya'da 130 yeni personel alınacak. Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması 18 yaşını tamamlamış olması ve belirli sigorta şartlarını taşımaması gerekiyor.

Başvurular İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden e-Devlet şifresi ile yapılacak ve ilan edilen kadrolar için son başvuru tarihleri genellikle 1 Temmuz 2024 olup bazı bölgelerde 5 Temmuz 2024'e kadar uzayabiliyor. Başvuru sonuçları İŞKUR platformu üzerinden duyurulacak.

TYP kapsamında çeşitli illerde personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular Manisa Çankırı Ordu Ankara gibi birçok ilde başladı. Başvurmak isteyenler İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden e-Devlet şifresiyle başvuru yapabilirler.

Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve 18 yaşını tamamlamış olmak yer alıyor. İlanlar için son başvuru tarihleri genellikle 1 Temmuz 2024

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.