273 kişi İŞKUR-EÜAŞ-TEDAŞ-TEİAŞ işe alınacak Memur Yapılacak

273 kişi İŞKUR-EÜAŞ-TEDAŞ-TEİAŞ işe alınacak Memur Yapılacak
TEİAŞ EÜAŞ TEDAŞ ve İŞKUR liderliğinde tam iki yüz yetmiş üç kişi yeni işiyle kavuşacak ve iş başı yapma imkanlarına kavuşmuş olacaktır işe alım detayları ve de diğer hususlar şu şekildedir.

İŞKUR ülkemizde her anlamda işe alımlarda kendini daima belli eden işçi alımlarına öncülük etmiş harika bir kurum olarak da buradaki işe alıma da el atmıştır ve EÜAŞ TEİAŞ TEDAŞ personel alımlarına destek vermektedir işte detaylar.

EÜAŞ TEDAŞ ve TEİAŞ toplamda 273 kadrolu devlet memuru alımı için başvuruları başlattı.

Başvurular ÖSYM’nin AİS internet sitesinden online olarak yapılacak ve süreç 18 Temmuz 2024'e kadar devam edecek.

Kontenjan dağılımı ise 172 mühendis 79 memur 21 memur 6 avukat ve 1 diyetisyen şeklinde.

Mühendis kadroları arasında Elektrik Makine Çevre İnşaat ve Gıda Mühendisliği gibi bölümler yer almakta.

Memur kadroları için Ekonomi İşletme Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler gibi çeşitli lisans programlarından mezun adaylar aranıyor ve avukat kadroları için Hukuk mezunu olma şartı bulunmakta

Diyetisyen kadrosu için Beslenme ve Diyetetik mezunu olma şartı aranıyor.

Detaylı nitelikler ve başvuru koşulları ilan metninde belirtilmiş olup adaylar bu koşullara uygun şekilde tercih yapabilirler.

Kılavuz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.