30.000 Maaşla İŞKUR liderliğinde Mülakatsız-Sınavsız-KPSSSİZ işe alım

30.000 Maaşla İŞKUR liderliğinde Mülakatsız-Sınavsız-KPSSSİZ işe alım
İŞKUR işe alım işçi işveren arasını iyi dengeleme konusunda son derece hakkını vererek iş yapan kurumumuz yine güzel bir işe alımla karşımızda işte detaylar.

Türkiye medarı iftarı işe alımda işçileri işverenle bir araya getirmede kendinden sıkça bahsettiren İŞKUR sayesinde yine mükemmel bir işe alımla baş başa olduğumuzu hatırlatmak isteriz.

İşe alımlarla ilgili işe ihtiyaçları olanlarla ilgili en iyi sentezi analizi yapan İŞKUR ile devlet kurumları ortak çalışması sonucu otuz bin gibi güzel bir maaşla personel alımı gerçekleşecektir işte detaylar.

İŞKUR 30 bin TL maaşla hastane temizlik görevlisi ve beden işçisi alımları için başvuruları kabul etmeye başladı. Başvurular 19-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılabilir ve KPSS sınav veya mülakat şartı aranmamaktadır.

İlgilenenler hemen işbaşı yapma şartıyla İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden kolayca başvuru yapabilirler. Bu alımlar KPSS gerektirmeden kamu sektöründe geniş iş fırsatları sunuyor ve iş arayanlar için önemli bir fırsat teşkil ediyor.

Başvuru Ekranı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.