380 kişiyi aşan Yeni Personel Alımı İŞKUR aracılığıyla yapılacak

380 kişiyi aşan Yeni Personel Alımı İŞKUR aracılığıyla yapılacak
İŞKUR bildirdi o başkanlık dairesine 382 işçi alımı için sözlü sınav tarihi ve yer bilgisi açıklandı. Detaylar resmi sayfadan duyuruldu işte ayrıntılar.

İŞKUR aracılığıyla o bakanlık için tam olarak 382 işçi alımı duyurusu geldi. Sözlü sınav tarihi ve yerini de açıklanmış açıkladı. İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğünde gerçekleştirilecek sınavlara katılmaya hak kazanan adayların listesi yayımlandı. Güvenlik temizlik ve şoför unvanları için farklı kategorilerde sınavlara girecek adayların belirtilen belgeleri eksiksiz ibraz etmeleri gerekmektedir.

Şoför adayları belirtilen adreste uygulama sınavına katılacak olup gerekli sürücü belgelerini sınav günü sunmak zorundadır. Güvenlik görevlileri ise kimlik kartlarını yanlarında bulundurmalıdır.25-29 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

Sınava katılacak adaylar güvenlik görevlisi ve temizlik personeli pozisyonları için ayrılan listelerde yer almakta olup şoför adayları ise belirlenen adreste uygulama sınavına tabi tutulacak.

Katılacak adaylar şoför adaylarının geçerli sürücü belgelerini güvenlik görevlisi adaylarının ise eksiksiz evraklarını ve güvenlik kimlik kartlarını ibraz etmeleri gerekmektedir. Belge eksikliği olan adaylar sınava alınmayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.