40 Milyar Maaşa Yeni İşçi Alımımız Var - İŞKUR

40 Milyar Maaşa Yeni İşçi Alımımız Var - İŞKUR
Tamı tamına 40 Bin Lira Maaş verilecek ve yeni personel alımı sağlanacak Türkiye işçi işveren arasındaki en önemli bağ İŞKUR bu güzel alıma da el attı ve personel alımları başlayacak işte detaylar.

Türkiye de iş arama iş bulma işverene işçi bulma konusunda ülke medarı iftarı İŞKUR yine anlamlı çok harika bir işe alım konusunda hemfikir oldu ve tam olarak 40 bin liralık güzel maaşla personel alımlarını başlattı işte detaylar.

İŞKUR'un yayınladığı ilanlara göre kamu kurum ve kuruluşlarında ve özel sektörde çeşitli pozisyonlar için eleman arandığı belirtilmektedir. Bu ilanlardan bazıları, 40 bin TL maaşla çalışma imkanı sunmaktadır. İlanlara başvurmak isteyen adaylar, e-devlet şifresi ile http://esube.iskur.gov.tr/ adresine giriş yaparak, iş ilanları kısmında kamu seçeneğini seçip arama yapabilirler.

Kırk bin lira civarı dolgun maaş veren meslekler arasında aşçı yardımcısı, temizlik görevlisi, ön muhasebeci, terzi, şoför, büro işçisi, telsiz-telefon operatörü, teknik servis elemanı, teknik ressam, beden işçisi ve tır-çekici şoförü gibi pozisyonlar bulunmaktadır. Henüz bir işi olmayanlar veya iş arayanlar için, İŞKUR sayfalarında kendilerine uygun bir ilan bulmaları mümkündür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.