618 kişilik alımla o şehir için İŞKUR jest konusunda kendini aştı

618 kişilik alımla o şehir için İŞKUR jest konusunda kendini aştı
İş arayanlar için İŞKUR tarafından 618 kişiye hitap edecek iş ilanı açılmış bulunmakta. Bu ilanlar birçok sektörü kapsıyor ilanlar arasında ortaokul lise ve üniversite mezunları için personel alımları da yer alıyor işte ayrıntılar.

Büyük şehirde iş arayanlar için İŞKUR farklı sektörlerde toplam 618 yeni iş ilanı açtı. O şehirdeki iş ilanlarını için takip eden vatandaşlar İŞKUR'un interaktif platformu üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. İlanlar depo görevlisi şoför akaryakıt satış elemanı konfeksiyon işçisi öğretmen ve satış danışmanı gibi çeşitli pozisyonları kapsamaktadır.

İŞKUR farklı sektörlerde toplam 618 yeni iş ilanı açtı. Özellikle Samsunlu vatandaşlar depo görevlisinden şoföre akaryakıt satış elemanından konfeksiyon işçisine öğretmenden satış danışmanına kadar çeşitli pozisyonlarda işçi alımı yapılacağını belirtti.

Detaylar ve başvurular için Samsun İŞKUR aşağıda yer alan işe başvuru linklerini kullanabilirsiniz.

SAMSUN ŞOFÖR İŞ İLANI

SAMSUN MUHASEBE ELEMANI İŞ İLANI

SAMSUN İŞÇİ İŞ İLANI

SAMSUN BAGAJ TAŞIYICISI İŞ İLANI

SAMSUN POMPACI İŞ İLANI

SAMSUN BEKÇİ İŞ İLANI

SAMSUN BÜRO MEMURU İŞ İLANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.