BB - İŞKUR iş birliği var Yeni Kadrolu Personel Alımı Yapacağız

BB - İŞKUR iş birliği var Yeni Kadrolu Personel Alımı Yapacağız
Büyükşehir belediyesine KPSS şartsız personel alımı! Yüksek maaş fırsatı verilecek

Türkiye işçi bulma alma aranılanı gösterme ve işverenle köprü bağı kurma vazifelerini üstlenen büyük kurum İŞKUR ile Büyükşehir belediyesi arasında iş birliği sonucu yeni iş başı personelleri alınacak konuya ilişkin yeni detaylar şu şekildedir.

Büyükşehir Belediyesi KPSS şartı aranmaksızın altı farklı pozisyonda toplam on yedi yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

Başvurular 10 Temmuz 2024 tarihine kadar internet üzerinden kabul edilecek.

Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve ilgili pozisyonlar için belirlenen niteliklere sahip olmak bulunuyor.

Başvurular sadece e-posta yoluyla yapılacak elden veya posta yoluyla gönderilen başvurular kabul edilmeyecek.

Güvenlik görevlisi büro personeli kamyon şoförü tekniker ve fiziksel işçi gibi pozisyonlar için deneyimli ve yetkin adaylar aranmakta.

Başvuruların değerlendirilmesinin ardından seçilen adaylar mülakata çağrılacak ve mülakat tarihleri e-posta ile bildirilecek.

İlgilenen adaylar Denizli Büyükşehir Belediyesi PERAŞ personel alımı için hazırlanan başvuru kılavuzuna başvurabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.