DSİ - İŞKUR 1273 Personel Alımı Yapacak

DSİ - İŞKUR 1273 Personel Alımı Yapacak
İŞKUR ve DSİ liderliğinde tam 1273 kişinin yeni işi olması sağlanacak işte detaylar.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü 1273 personel alımının beşinci yedek adaylarını belirlediğine dair bir duyuru yayımladı. İnşaat ve makine mühendisleri büro personeli (adalet maliye muhasebe) destek personeli ve güvenlik görevlisi pozisyonlarına yerleştirilen bu yedek adaylardan atanabilmeleri için gerekli belgeleri 26 Temmuz 2024'e kadar elden veya posta yoluyla DSİ'nin ilgili birimlerine teslim etmeleri isteniyor.

Belgeler arasında mezuniyet belgesi adli sicil kaydı kimlik fotokopisi askerlik durumu belgesi fotoğraf yerleşim yeri belgesi KPSS sonuç belgesi ve görev yapmaya engel olmadığını belirten sağlık raporları bulunuyor.

1273 Personel Alımı Yapacak

Adaylar belirtilen süre içerisinde belgeleri teslim etmezlerse veya feragat dilekçesi vermezlerse haklarından feragat etmiş sayılacaklar ve yerlerine yedek listedeki diğer adaylar atanacak.

Atamalarda eksik veya yanlış beyanda bulunanların işlemleri iptal edilecek ve bu duyuru yazılı tebligat yerine geçecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.