DSİ - İŞKUR öncülüğüyle Yeni Personel Alımına İmza Atılacak

DSİ - İŞKUR öncülüğüyle Yeni Personel Alımına İmza Atılacak
İŞKUR ve DSİ iş birliği neticesinde yeni işe yeni elaman alımına yeşil ışık yakıldı ve saygın kurum DSİ ve işe alım öncüsü kurum İŞKUR iş birliğiyle personeller alınacaktır işte detaylar.

Devlet Su İşleri (DSİ) Taşra Teşkilatı Müdürlüğü'nde çalışmak üzere temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. En az ilkokul mezunu adayların başvurabileceği bu pozisyon için başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak.

Adaylar e-Devlet Kapısı veya İŞKUR’un hizmet noktaları aracılığıyla başvuruda bulunabilirler. İlanın son başvuru tarihi tatil gününe denk gelirse başvuru süresi bir sonraki iş gününe kadar uzatılacak. Genel başvuru şartları arasında Türk Soylu Yabancılar ve Devlet Memurları Kanununa uygunluk 18 yaşını doldurmuş olmak belirtilen suçlardan mahkûm olmamak sosyal güvenlik kurumlarından emeklilik aylığı almamak gereklidir.

Sürekli işçi kadrosunda olmamak ve sağlık raporu ile çalışma engeli bulunmadığını kanıtlamak yer alıyor. Bulaşıcı hastalığı olmayan ve en fazla 35 yaşında olan adayların başvuruları kabul edilecek. Başvurular arasından seçilenler noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlenecek ve asıl ile yedek aday listeleri DSİ internet sitesinde yayımlanacak. Başarılı adaylar dört aylık deneme süresine tabi tutulacak ve bu süreçte başarısız olanların iş akdi feshedilecek. Başvurular İŞKUR’un online platformundan yapılacak ve gerekli belgelerle başvuru süreci takip edilmelidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.