DSİ - İŞKUR önderliği İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapılacak

DSİ - İŞKUR önderliği İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapılacak
İŞKUR ülkede iş istihdamına büyük ölçüde yön veren kurum ve DSİ liderliğiyle yeni ilkokul mezunu personel alımı duyuruldu işte detaylar.

Devlet Su İşleri (DSİ) Taşra Teşkilatı Müdürlüğü en az ilkokul mezunu temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 29 Temmuz - 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden online olarak yapılacak.

Adaylar başvuru için esube.iskur.gov.tr adresinden TC kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Genel başvuru şartları arasında 18 yaşını doldurmuş olmak emeklilik veya malullük aylığı almamak belirli suçlardan mahkum olmamak ve kamusal haklardan yoksun bırakılmamış olmak yer alıyor. Adayların sağlık problemlerinin olmaması ve tam teşekküllü Devlet Hastanesinden sağlık kurulu raporu alması gerekmektedir. İlan edilen kadrolara başvuru yapacak olanlar Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemindeki adresleri dikkate alınarak değerlendirilecektir.

Başvurular noter huzurunda yapılacak kura çekimiyle belirlenecek ve ardından yapılacak sözlü ve uygulamalı sınavla adaylar seçilecektir. Sınavı başarıyla geçenler dört aylık deneme süresine tabi tutulacak olup bu süre içinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir. İşe alınacak personel üç yıl boyunca nakil talebinde bulunamayacaktır. Tüm başvuru ve sonuç duyuruları DSİ 21. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde ilan edilecek olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.