DSİ-İŞKUR önderliği yeni işçi alımı bizzat duyuruldu

DSİ-İŞKUR önderliği yeni işçi alımı bizzat duyuruldu
İŞKUR ve DSİ işe alım duyurusu ile resmen yeni personel alımları duyurulmuş oldu işte ayrıntılar.

Devlet Su İşleri (DSİ), Taşra Teşkilatı Müdürlüğü'nde çalışmak üzere temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu ve başvuruların Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden kabul edileceğini belirtti.

En az ilkokul mezunu olan adaylar bu pozisyona başvurabilirler. Başvurular, İŞKUR'un web sitesi üzerinden veya e-Devlet Kapısı aracılığıyla yapılabilir.

İŞKUR hizmet noktalarından veya Alo 170 hattından da başvuru yapılabilir. Başvuru şartları arasında, Türk Soylu Yabancılar ve Devlet Memurları Kanunu'na uygunluk, 18 yaşını doldurmuş olmak, belirli suçlardan mahkûm olmamak, sosyal güvenlik kurumlarından emeklilik aylığı almamak ve sağlık raporu ile çalışma engeli olmadığını kanıtlamak yer alıyor. Temizlik görevlisi adaylarının bulaşıcı hastalığı olmaması ve 35 yaşını geçmemiş olmaları gerekmektedir. Adayların atamaları sınav ve arşiv araştırması sonrası yapılacak ve işe alınacak kişiler dört aylık deneme süresine tabi tutulacaktır. Deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir.

Adaylar noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlenecek ve kura çekimi 9 Ağustos 2024 tarihinde DSİ 21. Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecektir. Asıl ve yedek aday listeleri, sınav tarihleri ve diğer duyurular DSİ’nin internet sitesinde yayımlanacaktır. Başvuru yapmak için adaylar İŞKUR’un online platformuna giriş yapmalı ve “Kamu” seçeneğini seçerek ilan numarası ile başvurularını gerçekleştirmelidir. Bu önemli fırsatı kaçırmamak için gerekli belgelerle başvuru süreçlerinin takip edilmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.