DSİ - TYP - İŞKUR önderliğiyle Yeni Personeller Alınacak

DSİ - TYP - İŞKUR önderliğiyle Yeni Personeller Alınacak
İŞKUR DSİ TYP personel alımı duyuruldu ve geniş çapta alımlar da söz konusu işte genel ve de özel şartlar şu şekilde sıralanmaktadır.

Devlet Su İşleri (DSİ) temizlik görevlisi pozisyonları için personel alımı yapacağını duyurdu.

KPSS şartı aranmaksızın İŞKUR üzerinden yapılacak olan başvurular 29 Temmuz-2 Ağustos 2024 tarihleri arasında kabul edilecek.

Alımlar DSİ'nin çeşitli kadroları ve bölgeleri için geçerli olacak. Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması 18 yaşını doldurmuş olması kamu haklarından mahrum olmamaları sağlık veya hukuki engellerinin bulunmaması güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almaları gerekmektedir. DSİ 21. Bölge Müdürlüğü Aydın'da eski hükümlü kişilerden başvuru kabul edilecek ve başvuru yapacakların en az ilkokul mezunu olmaları şartı bulunmaktadır. İşe alınanlar dört aylık deneme süresine tabi tutulacak bu sürede başarısız olanların iş akitleri feshedilecektir. Kura çekimi noter huzurunda yapılacak sonrasında sözlü ve uygulamalı sınavlar düzenlenecek başarı puanı ise 60 olarak belirlenmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.