Duyuru İlan Edildi 60 KPSS puanla Üniversite Personel Alacak

Duyuru İlan Edildi 60 KPSS puanla Üniversite Personel Alacak
Duyuruyu resmen ilan ettiler ve sadece atmış KPSS puanına ihtiyaç olunan bir üniversite personel alımı ilan edildi işte konuya ilişkin alıma ilişkin ayrıntılar.

Üniversite kamu kurumlarında çalışmak isteyen vatandaşlar için 60 KPSS puanıyla başvurulabilecek sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Üniversitenin Rektörlüğü ve bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere toplamda 22 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvurular 26 Temmuz 2024'te başlayıp 9 Ağustos 2024'e kadar sürecek. Başvuruda bulunacak adaylardan en az 60 KPSS puanı isteniyor ve bunun yanında farklı koşullar da aranıyor. Detaylı bilgi ve başvuru şartları Üniversite resmi duyurusunda da yer alıyor.

Bu alımlar özel sektörde çalışmakta olan ve kamu kurumlarına geçiş yapmak isteyen vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor. Hakkari Üniversitesi en az 60 KPSS puanıyla 22 sözleşmeli personel alımı yapacağını resmi olarak duyurdu.

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen vatandaşlar her yıl KPSS sınavına girerek puanlarına uygun pozisyonlara başvurabiliyor. Özellikle düşük KPSS puanıyla personel alımı yapan kurumlar büyük ilgi görüyor.

Hakkari Üniversitesi'nin duyurduğu bu alımlarda KPSS puanı dışında başka şartlar ise evet aranmaktadır. Başlangıç başvurusu 26 Temmuz 2024 tarihinde başlamış olup son başvuru için ise tarih 9 Ağustos 2024 olacaktır.

Başvuru yapacak kişiler ilan edilen şartlara ve diğer detaylara üniversitenin resmi duyurusundan ulaşabilirler.

Başvuru Kılavuzu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.