En az ilkokul - ortaokul - lise mezunu aranıyor! KPSS yok, sınav yok! İŞKUR personel eksikliği

En az ilkokul - ortaokul - lise mezunu aranıyor! KPSS yok, sınav yok! İŞKUR personel eksikliği
İŞKUR bünyesinde oluşturulan ilanda çok sayıda personel eksikliği tespit edilmiştir. İŞKUR KPSS şartı aranmaksızın yeni çalışanlara kapılarını açıyor. Hastanelerde çalışacak ve çeşitli görevleri üstlenecek yeni çalışma arkadaşlarının katılımları bekleniyor. İşte İŞKUR personel alımı detayları...

İŞKUR, şehir hastanelerindeki personel eksikliğini gidermek için KPSS şartı olmaksızın geniş bir personel alımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR personel alımını ivedi notuyla paylaştı. Hastanelerde eksik kadro, personel eksikliği ve yetişilmeyen durumlar için acil alımlar başlatıldı. Çok sayıda kişi alınacak. Müracaat edenlerden KPSS bilgisi sorulmayacak. Aksine en az ilkokul mezunu olmanız yeterli olacağı söyleniyor.

en-az-ilkokul-ortaokul-lise-mezunu-araniyor-kpss-yok-sinav-yok-iskur-personel-eksikligi.webp
En az ilkokul - ortaokul - lise mezunu aranıyor! KPSS yok, sınav yok! İŞKUR personel eksikliği

İŞKUR personel alımıyla ilgili olarak gelen açıklamalara göre ilkokul, ortaokul ve lise mezunları için geçerli olup, başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, sağlık veya bedensel engellerinin bulunmaması, Türkiye İş Kurumu'na kayıtlı olmaları ve başvurdukları işin gerektirdiği niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

İŞKUR HASTANE PERSONELİ ALIMI BAŞVURU EKRANI

İŞKUR personel alımı sayesinde sağlık sektöründeki acil personel ihtiyacını karşılamak ve istihdamı artırmak amacıyla atılmış önemli bir girişim olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.