Fırsatın büyüğü geldi Mülakat istenmiyor İŞKUR aracılık etti

Fırsatın büyüğü geldi Mülakat istenmiyor İŞKUR aracılık etti
KPSS puanı veya mülakat şartı aramadan 10 gün içinde personel alımı yapacaklarını duyurdular. En az ilkokul mezunu adaylar için büyük bir fırsat sunan bu ilanlar İŞKUR üzerinden başvuruya açıldı işte detaylar.

20-30 Haziran tarihleri arasında KPSS puanı veya mülakat şartı olmadan en az ilkokul mezunu olan adayları güvenlik görevlisi temizlik görevlisi hastane hizmetlisi ve hasta refakatçisi pozisyonlarına alacak. Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak en az ilkokul mezunu olmak kamu haklarından mahrum olmamak ve sağlık sorunlarının bulunmaması yer alıyor. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak ve detaylar İŞKUR'un resmî web sitesinde bulunacak.

Özel hastaneler ve sağlık kuruluşları 20-30 Haziran tarihleri arasında KPSS puanı veya mülakat şartı aramadan en az ilkokul mezunu olan adayları güvenlik görevlisi temizlik görevlisi hastane hizmetlisi ve hasta refakatçisi pozisyonlarına alacak.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak en az ilkokul mezunu olmak kamu haklarından mahrum olmamak ve sağlık sorunlarının bulunmaması başvuru şartları arasındadır.

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak ve gerekli detaylar İŞKUR'un resmî web sitesinde yer alacaktır. Sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunulmaktadır.


Pozisyonlar ve Şartlar

Güvenlik Görevlisi En az ilkokul mezunu olmak

Temizlik Görevlisi En az ilkokul mezunu olmak

Hastane Hizmetlisi En az ilkokul mezunu olmak

Hasta Refakatçisi En az ilkokul mezunu olmak

Başvuru şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

En az ilkokul mezunu olmak

Kamu haklarından mahrum olmamak

Sağlık sorunlarının bulunmaması

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.