İŞBANKASI-İŞKUR personel alımı En az lise mezunu isteniyor alımlar başladı

İŞBANKASI-İŞKUR personel alımı En az lise mezunu isteniyor alımlar başladı
İŞKUR ve İŞKUR personel alımı işbirliği ile yeni en az lise mezunu olacak şekilde yeni işe başlayacak personel alımı yapılacaktır işte detaylar.

İŞKUR personel alımı İş Bankası işbirliğiyle 2024 yılı için KPSS şartsız personel alımı ilanlarını yayımladı ve en az lise mezunu adayları hedefliyor.

Temmuz ayından itibaren İstanbul memur alımı bilgi teknolojileri teknisyeni siber güvenlik uzmanı ve Ege Bölgesi operasyon destek elemanı (engelli kadrosu) gibi çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacak.

İŞKUR personel alımı Genel başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak iyi seviyede İngilizce bilmek sağlık engeli bulunmamak erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak ve daha önce İş Bankası'nın mülakat aşamasında elenmemiş olmak yer alıyor.

Her pozisyon için ayrıca özel şartlar da mevcuttur ve söylendiği gibi belli başlı şartları yerine getirecek herkes bu işe alımla ilgilenebilecektir.

İŞKUR personel alımı başvurular sadece internet üzerinden yapılacak ve ilanların yayımlanmasından itibaren belirlenen süre içinde tamamlanmalıdır aksi takdirde başvuru onaylanmayabilir dikkat etmekte fayda olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.