İŞKUR aracılık etti 37.785 kişi işe alınacak Kamuya yeni alım var

İŞKUR aracılık etti 37.785 kişi işe alınacak Kamuya yeni alım var
İŞKUR iş birliği ile kamu da çok sayıda yere çok sayıda personel alımları başlatıldı adımlar atıldı işte alınacak personel sayıları bölgeler hangi birimlere olduğu ile ilgili detaylar.

Türkiye medarı iftarı yine işin içinde ve en büyük personel alımları başında daima o geliyor evet İŞKUR aracılık etti ve çok sayıda kamu personel alımlı kamuya memur alımı gerçekleştirilmiş olacaktır işte işe alımlarla ilgili detaylar.

Resmi Gazete de yayımlanan ilanlara göre kamu kurumları toplamda 37.785 personel alımı yapacak.

Bu alımlar arasında çeşitli bakanlıklar belediyeler üniversiteler ve diğer kamu kuruluşları yer alıyor.

Başvurular Türkiye İş Kurumu ve e-Devlet üzerinden kabul edilecek ve alım yapılacak pozisyonlar arasında işçi memur zabıta memuru ve sağlık personeli bulunuyor.

Özellikle Sağlık Bakanlığı yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli almayı planlıyor ve bu da yeni kişilerin yeni işlerine hemen sahip olabilecekleri anlamını taşıyor.

Diğer taraftan Karabağlar Belediyesi de 8 zabıta memuru alacak ve başvurular için KPSS veya YKS gibi sınav şartları aranabilirken bazı pozisyonlar sınavsız olarak alınacak.

Alımlarla ilgili tüm detaylar başvuru tarihleri ve şartlar Resmi Gazete vasıtasıyla ve ilgili kurumların duyurularında belirtilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.