İŞKUR-Bakanlık Ortaklığı Kolları Sıvadı TYP Alım Başlattı

İŞKUR-Bakanlık Ortaklığı Kolları Sıvadı TYP Alım Başlattı
Bakanlık ve İŞKUR bağlantılı işe alımda kollar sıvandı ve TYP personel alım için işlemler başlatıldı genel ve de özel şartlar aşağıdaki gibi olacaktır işte detaylar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurtlarında görevlendirilmek üzere 60 bin kişilik dev bir personel alımı başlatıyor ve toplum Yararı Programı (TYP) kapsamında gerçekleştirilecek bu alım iş arayanlar için büyük bir fırsat sunuyor.

Adayların İŞKUR aracılığıyla başvuruda bulunabilmeleri için işsiz 18 yaşını doldurmuş ve öğrenci olmamaları gerekiyor.

Hane gelirinin net asgari ücretin 15 katını aşmaması şartı da aranıyor şartlar tutması halinde başvuru kabul olacaktır.

Başvuruların KYK yurt başvurularının ardından yapılması planlanıyor ancak kesin tarih henüz belli değil diyebiliriz doğrusu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu girişimi gençlere yeni istihdam olanakları sunarak yurtlardaki personel ihtiyacını gidermeyi amaçlıyor.

İş arayanların hazırlıklı olup İŞKUR'un ilanlarını takip etmeleri önemli. 60 bin kişilik bu alım gençler arasında büyük heyecan yaratırken kamu hizmetinde yeni kariyer fırsatları sunuyor.

Detaylar için İŞKUR'un resmi sitesini takip etmeyi unutmayın resmi kurum sayfasında tüm detaylara rahatlıkla ulaşabilirsiniz şimdiden yeni işiniz hayırlı olması dileğiyle.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.