İŞKUR-BEKÇİ alımı KPSSSİZ Türkiye Genelinde işçi alımı

İŞKUR-BEKÇİ alımı KPSSSİZ Türkiye Genelinde işçi alımı
İŞKUR Bekçi alım iş birliği sayesinde çok sayıda ülke çapında Bekçi görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu ve alıma ilişkin esas detaylar ve de alım kuralları şöyle belirdi işte detaylar.

İŞKUR ülkemizde her anlamda işçi alımı işveren işçi arasında bağ oluşturma gibi rolleri olan TR'de en büyük işçi alımlarına imza atmış bir kurum olarak şimdi de en kısa sürede Bekçi alımlarını üstlendi ve işte detaylar.

İŞKUR aracılığı ile Türkiye İş Kurumu bünyesinde 27 ilde KPSS şartı aranmaksızın bekçi alımı yapılacağını duyurdu.

İŞKUR'un resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, çarşı ve mahalle bekçisi ile inşaat bekçisi kadrolarında istihdam edilecek çok sayıda personel alınacak.

Başvurular için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşını geçmiş olması, görevini yapmasına engel bir sağlık sorunu bulunmaması, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilmesi ve İŞKUR'a kayıtlı olması gerekiyor.

Alımlar Ankara, Antalya, Aksaray, Aydın, Bolu, Balıkesir, Bilecik, Burdur, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Tekirdağ ve Trabzon illerinde gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adayların ikamet ettikleri şehre dikkat etmeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.