İŞKUR-Belediye Kent Hizmetleri Yeni Personel Alımıdır

İŞKUR-Belediye Kent Hizmetleri Yeni Personel Alımıdır
Belediye İŞKUR önderliğinde yeni personel alımları duyuruldu işte yeni alımlara ilişkin detaylar şu şekildedir.

İŞKUR ülkemizde işe alım dendiğinde her zaman akla ilk gelendir işveren işçi dengesini süper şekilde kurandır işte yeni alımlarla karşımızda ve genel özel şartlarla detaylar şu şekilde oluşmaktadır.

Belediyeye bağlı Kent Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlar beden işçisi operatör ve tahsilat elemanı pozisyonlarında gerçekleştirilecek. Beden işçisi pozisyonu için en az ilkokul mezunu 18-50 yaş aralığında adli sicili temiz askerlik hizmetini tamamlamış vardiyalı çalışmaya uygun adaylar aranıyor. Operatör pozisyonu için aynı şartlara ek olarak G sınıfı ehliyet ve operatörlük deneyimi gerekli. Tahsilat elemanı pozisyonu için en az lise mezunu güçlü iletişim becerilerine sahip adaylar tercih ediliyor ve bu pozisyon için 2 aylık deneme süresi uygulanacak. Başvurular 27-29 Temmuz 2024 tarihleri arasında Dörtyol Belediyesi'nin 4. Kat Şirket Ofisi'ne şahsen yapılacak. Detaylar için adaylar ilgili kılavuzu inceleyebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.