İŞKUR - Belediye öncülüğüyle Yeni İşe Yeni Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR - Belediye öncülüğüyle Yeni İşe Yeni Personel Alımı Yapılacak
Evet işçi işe alma konusunda profesyonelliğini her zaman belli eden İŞKUR ile Belediye iş birliği personel alımı olacak. İşte gerçekleştirilecek yeni işe yeni personel alım detayları şu şekildedir.

Türkiye de yeni işçi alımlarında medarı iftarı konumundaki İŞKUR ile Belediye liderliğiyle personel alımlarına başlandı ve bu alımla ilgili bilinmesi gereken tüm bilgiler ve kılavuzu aşağıda yer almaktadır işte detaylar.

Belediye 1 beko loder operatörü ve 2 beden işçisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular şahsen el yazılı dilekçe ile yapılacak ve başvuru tarihi itibariyle Gökal Beldesinde ikamet eden adaylar kabul edilecek. Beko loder operatörü adaylarının mesleki belgeleri bulunmalı askerlikle ilişiği olmamalı ve belirli suçlardan mahkûmiyeti bulunmamalıdır.

Beden işçisi adayları da aynı koşulları taşımalı. Başvurular için diploma fotokopisi ikametgâh belgesi nüfus kayıt örneği kimlik fotokopisi sağlık durum raporu askerlik durum belgesi adli sicil kaydı ve vesikalık fotoğraf gibi belgeler gereklidir. Başvurular 2 Ağustos 2024 tarihine kadar belirtilen adrese yapılacak ve detaylı bilgiye bu kılavuzdan ulaşılabilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.