İŞKUR bildirdi 500 kişiye gün doğacak Yeni işe iş başı yapacaklar

İŞKUR bildirdi 500 kişiye gün doğacak Yeni işe iş başı yapacaklar
Dev işe alım merkezlerinden biri olan İŞKUR yine yaptı yapacağını ve 500 kişilik yeni bir alım duyurdu işte detaylar.

İŞKUR deprem sonrası istihdamı desteklemek amacıyla imzaladıkları protokol ile Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 500 kişilik yeni işe alım sürecini başlattı. Başvurular 3 Temmuz'a kadar İŞKUR'un internet sitesi üzerinden yapılabilecek ve seçilen personel 16 Temmuz'da işbaşı yaparak 5 ay boyunca çalışacak.

Programa aynı adreste oturanlardan sadece bir kişi katılabilecek ve başvuru sahiplerinin gelirleri asgari ücretin 15 katını aşmamalıdır. Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 500 kişilik yeni bir işe alım süreci başlattı.

Protokol gereği başvurular 3 Temmuz'a kadar İŞKUR'un internet sitesinden yapılabilecek ve seçilen personel 16 Temmuz'da işe başlayarak 5 ay süreyle çalışacak.

Önemli hatırlatma aynı adreste oturanlardan sadece bir kişi katılabilir ve başvuru sahiplerinin gelirleri asgari ücretin 1.5 katını aşmamalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.