İŞKUR-DSİ işbirliği Yeni iş başı personel alımı Henüz duyuruldu

İŞKUR-DSİ işbirliği Yeni iş başı personel alımı Henüz duyuruldu
DSİ ve İŞKUR aracılığıyla yeni iş başı personel alımları henüz başlatıldı işte detaylar.

Devlet Su İşleri (DSİ) Osmaniye ve Çanakkale'de görevlendirilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Osmaniye Yusufizzettin Grup Köyleri İşçesuuyu Birliği'nde bir muhasebe elemanı ve Çanakkale Bayramiç Ezine Sulama Birliği'nde bir muhasebe uzmanı istihdam edilecek. Osmaniye'deki alımlar KPSS şartı aranmaksızın yapılacak Çanakkale için ise KPSSP12 puan türünden en az 60 puan şartı aranacak.

Başvurular 18-40 yaş aralığındaki adaylar için erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmaması koşuluyla İŞKUR üzerinden kabul edilecek ve 5 Temmuz'a kadar sürecek. Adaylar başvurularını İŞKUR’un resmi internet sitesindeki e-şube üzerinden yapabilecekler. DSİ Osmaniye ve Çanakkale'de görevlendirilmek üzere personel alımı yapacağını ve başvuruların İŞKUR üzerinden alınacağını duyurdu.

Osmaniye'deki Yusufizzettin Grup Köyleri İşçesuuyu Birliğine bir muhasebe elemanı Çanakkale Bayramiç Ezine Sulama Birliği'ne ise bir muhasebe uzmanı istihdam edilecek.

Osmaniye'deki pozisyon için KPSS şartı aranmazken Çanakkale'deki pozisyon için KPSSP12 puan türünden en az 60 puan şartı bulunmaktadır.

Başvurular 18-40 yaş aralığında olup erkek adaylar için askerlikle ilişik bulunmama şartıyla kabul edilecek ve 5 Temmuz'a kadar İŞKUR'un e-şubesi üzerinden halledebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.