İŞKUR-DSİ liderliğinde Personel Alım 5. Yedek Alım Duyurusu

İŞKUR-DSİ liderliğinde Personel Alım 5. Yedek Alım Duyurusu
DSİ İŞKUR iş birliği neticesinde DSİ kurumu bünyesine 1273 kişi katmaya hazırlanmaktadır 5. yedek Aday hakkındaki duyuruyu da yayınlamış oldu işte detaylar.

İŞKUR ülkede işe alımlarda beklentinin ötesinde bir performansla işçi işveren buluşmasını iyi şekilde üstlenip yürütüyor ve böylelikle tam bin iki yüz yetmiş üç kişiye yeni ekmek kapısı ayarlanmak üzere işe alımlar gerçekleştirecektir işte detaylar.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü 1273 personel alımı kapsamında 5. yedek adaylar için bir duyuru yayımladı ve İnşaat makine mühendisleri adalet maliye ve muhasebe alanlarında büro personeli destek personeli koruma ve de güvenlik görevlisi gibi çeşitli pozisyonlar için 5. yedek yerleştirmeler yapılmıştır.

Bu adayların atamaya esas belgelerini 26 Temmuz 2024'e kadar DSİ'ye teslim etmeleri gerekiyor ve belgeler arasında mezuniyet belgesi adli sicil kaydı kimlik fotokopisi askerlik durum belgesi vesikalık fotoğraf yerleşim yeri belgesi 2022 KPSS sonuç belgesi gibi çeşitli dökumanlar bulunuyor.

Adayların ayrıca sağlık raporları özel güvenlik kimlik kartları ve önceki çalışmalarıyla ilgili belgeler de isteniyor ve ilan edilen kadrolara atamaya hak kazananlar istenilen belgeleri süresi içinde teslim etmezlerse veya atandıktan sonra göreve başlamazlarsa yerlerine yedek adaylar atanacak.

Yanlış veya yanıltıcı bilgi verenlerin atamaları iptal edilecek ve ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak. Bu duyuru atamaya esas belgelerin ve prosedürlerin ayrıntılarını içeriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.