İŞKUR en yeni Müjdesi İşte gerçek anlamda işçi alımı

İŞKUR en yeni Müjdesi İşte gerçek anlamda işçi alımı
Kamuya personel alımı için KPSS ve yaş şartı aranmıyor. Başvurular bugün başladı. Kamu kurumlarında çalışmak isteyenlerin İŞKUR ilanlarına baktığı belirtiliyor. Son yayımlanan ilan İl Özel İdaresine alınacak personel ile ilgili detayları içeriyor işte detaylar.

Türkiye de iş arayanların mutlaka bir kez bile olsun araştırıp baktığı İŞKUR yine güzel bir duyuru ile karşımızda. Bu alım sürecinde ise Ardahan İl Özel İdaresi İŞKUR üzerinden yayımlanan bir ilanla personel alımı yapılacağı bilgisi geldi. Başvurular 26 Haziran 2024'te başladı ve 2 Temmuz 2024 saat 17.00'de sona erecek. Başvurular Kaptanpaşa Mahallesi Hamam Sok. 2/B Merkez Ardahan adresine yapılacak.

İlana başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı 18 yaşından büyük kamu haklarından mahrum olmayan askerlikle ilişiği bulunmayan ve en az ilkokul mezunu olması gerekiyor. KPSS puan şartı aranmayan bu alımda 20 kişi istihdam edilecek.

Adaylardan nüfus cüzdanı fotokopisi ikametgah sağlık raporu dört adet fotoğraf mezuniyet belgesi adli sicil kaydı ve askerlik durum belgesi isteniyor.

Başvuruların ardından uygun adaylar görüşmeye davet edilecek ve görüşmeler 08.00-17.00 saatleri arasında yapılacak. Bu ilan kamu kurumlarında çalışmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.