İŞKUR ile TYP işsiz kalmayacak dedi Yeni işçi alımı

İŞKUR ile TYP işsiz kalmayacak dedi Yeni işçi alımı
TYP ile İŞKUR birliğinden oluşan işe alımlarla ilgili en yeni güncel alımlar bulunmaktadır. TYP personel alımına ilişkin yeni duyuru ile ilan edilen yeni işçi alımları ise İŞKUR resmi kanallarından duyurulmuştur işte detaylar.

Türkiye de en büyük işe alım uzmanlığı olarak görülen İŞKUR yine güzel bir TYP işe alımıyla karşımızda ve bunu da neredeyse kırmızı kodlu şekilde duyurmuş durumda. Peki nedir bu TYP alımı dediğinizi duyar gibiyiz. İŞKUR belli başlı alımların başında TYP alımlarını da önemsiyor ve bu konuda iş arayan kişilere de işe girme imkanı tanıyor işte detaylar aşağıda net şekilde verilmiştir.

İŞKUR tarafından KIRMIZI KODLA duyurulan TYP personel alımı kapsamında çeşitli kamu kurumlarında toplam 340 personel istihdam edileceği açıklandı. Başvuru süresi belirtilmemiş olup adayların hızlıca harekete geçmesi gerekmektedir. Alım yapılacak kurumlar ve kişi sayıları arasında Bitlis Adilcevaz Köylere Hizmet Götürme Birliği 15 Çankırı Bayramören Kaymakamlığı 10 Bitlis Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 17 Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 25 gibi kurumlar bulunmaktadır. İlgilenen vatandaşlar İŞKUR üyelikleri ile giriş yaparak belirtilen kodlarla başvurularını hemen gerçekleştirebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.