İŞKUR KAMU İşbirliğiyle Kamu Yeni Personellerini Alacak

İŞKUR KAMU İşbirliğiyle Kamu Yeni Personellerini Alacak
KAMU İŞKUR önderliği ile kamu için yeni yepyeni personel alımlarını duyurdular işte genel özel nitelikler işte aranan özellikler şöyle sıralandı.

KPSS istenmeyen kamu için bir alım duyurusu henüz yapıldı ve kurum istenen özellikleri genel şartlar başta olmak üzere özel şartlarla beraber sıraladı ve de kaç kişinin hangi birimlere alınacağını belirtti işte detaylar.

27 Temmuz 2024 tarihinde yapılan duyuruya göre Türkiye'deki kamu kurum ve kuruluşları KPSS şartı olmadan toplamda 711 memur işçi ve sözleşmeli personel alacak.

Lise ve daha yüksek derecede eğitim almış adaylar doğrudan başvuru yapabilecekler.

Özellikle Sayıştay 25 denetçi yardımcısı Sağlık Bilimleri Üniversitesi 121 sözleşmeli personel TÜRASAŞ ise 188 işçi alacak.

Devlet Su İşleri ve çeşitli üniversiteler de çeşitli pozisyonlar için personel alımı yapacak.

Bu alımların birçok kişiye kariyer fırsatları sunarak kamu sektöründe istihdam olanaklarını artırması hedeflenmektedir.

Başvuruların belirtilen tarihler arasında yapılması gerekmekte ve adayların ilan detaylarını dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.