İŞKUR: Memur-Personel-İşçi-Büro Personeli-Aşçı-Güvenlik Görevlisi-Öğretim Üyesi Alımı yapacağız

İŞKUR: Memur-Personel-İşçi-Büro Personeli-Aşçı-Güvenlik Görevlisi-Öğretim Üyesi Alımı yapacağız
İŞKUR ülkenin iş bulma konusunda medarı iftarının son güncellemesinde böylesi dev bir alım listesine yer verildi işte detaylar.

Türkiye genelinde kamu sektörü, çeşitli devlet kurumları ve kuruluşlarında memur, personel ve işçi alımı yapacağını açıkladı.

Bu alımlar, Resmi Gazete ve İŞKUR'un resmi web siteleri aracılığıyla duyurularak geniş bir kitleye ulaşmış durumda.

En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak bu alımlar, kamu hizmetleri alanında kariyer yapmayı hedefleyen bireyler için önemli bir fırsat sunuyor.

Öne çıkan ilanlardan bazıları; Sayıştay Başkanlığı'nın KPSS'siz 25 Denetçi Yardımcısı alımı, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin 121 sözleşmeli personel alımı ve TÜRASAŞ'ın 3 şehirde toplam 188 işçi alımı.

Devlet Su İşleri (DSİ) ve farklı üniversiteler de çeşitli pozisyonlar için alım yapacak ve İŞKUR üzerinden yapılan diğer ilanlarla birlikte, bu alımlar kamu sektöründe istikrarlı ve güvenilir bir iş sahibi olma fırsatı sunuyor. İlgilenen adayların başvuru tarihlerini kaçırmamaları önemli.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.