İŞKUR önderliğinde yeni KPSS puansız iş başı personel alımı var

İŞKUR önderliğinde yeni KPSS puansız iş başı personel alımı var
Günlerden yine İŞKUR ve Türkiye İş Kurumu her zaman olduğu gibi büyük bir işe alımla daha karşımızda. Resmi internet sitesinde yaptığı duyuruda o yerler için çalıştırılmak üzere yeni personel alma başladığı duyuruldu işte detaylar.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) huzurevlerinde çalıştırılmak üzere KPSS'siz personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular internet üzerinden alınacak olup hasta bakıcı hemşire temizlik görevlisi fizyoterapist gibi çeşitli kadrolar için personel alımı yapılacak.

Başvuru yapacak adayların İŞKUR'a kayıtlı olmaları en az ilkokul mezunu olmaları ve kadronun gerektirdiği özel şartları taşımaları gerekmektedir. Adayların yaşlı ve hasta vatandaşlarla iyi anlaşabilmeleri sabırlı ve titiz olmaları sağlık sorunları bulunmaması gerekiyor.

Erkek adaylar için askerlik şartlarını karşılamaları gerekiyor. Detaylı bilgi ve gerekli evraklar İŞKUR'un resmi internet sayfasında yer almaktadır.

Açık olan kadrolar

-Hasta Bakıcı

-Hemşire

-Beden İşçisi (Temizlik)

-Hemşire Yardımcısı

-Temizlik Görevlisi

-Fizyoterapist

-Klinik Destek Elemanı (Hastane)

-Sosyal Hizmet Uzmanı

-Aşçı

-Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı

-Diğer Sağlık Personeli

-Acil Tıp Teknisyeni

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.