İŞKUR-SGK yeni 200 kişi alımlarında sona gelindiği iletildi

İŞKUR-SGK yeni 200 kişi alımlarında sona gelindiği iletildi
SGK kurumu bünyesine yeni personel almak için tam 200 kişilik bir kontenjan ayırmış olup İŞKUR iş birliğiyle bunu daha da perçinlemiştir ve işte detaylar.

Türkiye de işçi dostu işverene en yakın güzel kurum İŞKUR ülkemizdeki peki çok işe alımda öncülük etmeye devam ediyor burada da SGK personel alımlarında gereken eleman sayısı ve diğer nitelikler ayrıntılı şekilde ele alınmıştır işte detaylar.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) KPSS 2024/1 tercih kılavuzu ile merkezi atama yoluyla 200 memur alımı yapacak olup başvurular 18 Temmuz 2024'te sona erecektir.

Adayların belirtilen şartları ve özel koşulları dikkatle incelemesi gerekmektedir özellikle belirtilen şartlar sağlanmıyorsa ona göre başvurunuzu gözden geçirmenizde fayda olacaktır.

Başvurular ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yapılmaktadır başvuru için gerekli detaylar yine aşağıda kılavuz adresinde de yer almaktadır oradan detaylara bakabilirsiniz.

Yerleştirme işlemleri KPSS puan türlerine göre yapılacak ve adayların mezuniyet şartlarını karşılamaları zorunludur KPSS puanları gözden geçirilip başvuru kontrol edilmelidir.

Özellikle icra memuru pozisyonu için adayların 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir bunlara dikkat ederek başvuru yapmakta fayda olacaktır.

Kılavuz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.