İŞKUR-TEİAŞ 175 kişi yeni personel alımı henüz başlatıldı

İŞKUR-TEİAŞ 175 kişi yeni personel alımı henüz başlatıldı
Ülkenin öncü işe alım merkezi İŞKUR TEİAŞ işbirliği sonucu 175 kişiye yeni işe giriş imkanı tanınacak başvuru ve şartları aşağıdaki gibidir işte detaylar.

Ülkemizdeki iş anlamında işe alım anlamlarında popüler işçi alım bürosu İŞKUR ile TEİAŞ işbirliği sonucunda tam olarak 175 kişi memur kapsamında yeni işine alınacaktır işe alımla ilgili genel ve özel şartlar ise aşağıda detaylandırılmıştır işte detaylar.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) 2024 KPSS/1 tercih kılavuzu kapsamında merkezi atama yoluyla 175 memur alımı gerçekleştirecek. Adaylar lisans mezunu olmalı ve mülakat olmaksızın atama yapılacak pozisyonlar için başvurabilecek. Başvurular ÖSYM'nin resmi web sitesi üzerinden yapılacak olup tercih işlemleri 18 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek. Adayların tercih kılavuzunda belirtilen şartları nitelik kodlarını ve özel koşulları dikkatle incelemeleri gerekmektedir. Bu süreçte belirtilen tarihlerde yapılan KPSS sınavlarından geçerli puanı almış olmaları şarttır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.