İŞKUR-TYP-KAYMAKAMLIK Yeni İş Başı Personel Alımı Başlattık

İŞKUR-TYP-KAYMAKAMLIK Yeni İş Başı Personel Alımı Başlattık
Yeni gelen bilgilere göre Türkiye iş hayatı işe alım denince işçi işveren buluşturulması deyince akla gelen İŞKUR yine dev bir alıma aracılık ediyor işte detaylar.

Kaymakamlıklar, İŞKUR aracılığıyla 2024 yaz dönemi için Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında personel alımı yapacaklarını duyurdu.

Bu program, işsiz bireylere geçici süreli istihdam olanağı sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

İŞKUR’a kayıtlı ve belirli şartları karşılayan vatandaşlar, başvurularını İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden yapabilecekler.

Özellikle Hatay’ın İskenderun ilçesinde, afet (deprem) alanında çalışmak üzere 25 kişilik TYP kadrosu için personel alımı yapılacak.

Bu pozisyon için başvurular 22 Temmuz 2024 ile 26 Temmuz 2024 tarihleri arasında alınacak ve seçmeler 27 Temmuz 2024 ile 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında liste yöntemiyle gerçekleştirilecek.

Görev başlangıç tarihi 1 Ağustos 2024 olup, bu iş 31 Aralık 2024 tarihine kadar sürecek.

Toplam 150 gün sürecek olan bu pozisyonda günlük çalışma süresi 7,5 saat olarak belirlenmiş.

Güncel TYP personel alımı ilanlarına İŞKUR’un resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.