İŞKUR - Ziraat Bankası 770 yeni personel alımı başlattık

İŞKUR - Ziraat Bankası 770 yeni personel alımı başlattık
Ziraat Bankası İŞKUR iş birliği sayesinde yeni tam 770 kişi yeni ekmek kapısına yani işine kavuşmuş olacak işe alım detayları aşağıdaki gibi olacaktır işte detaylar.

Ziraat Bankası uzman yardımcısı servis görevlisi ve müfettiş yardımcısı pozisyonları için 770 personel alımı başvurularında son günlere girildiğini duyurdu.

Başvurular 2 Temmuz 2024 – 19 Temmuz 2024 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi'nin ilgili internet sitesinden yapılacak.

Başvuru yapacak adayların genel şartların yanı sıra doğum tarihi ceza durumu sağlık durumu ve eğitim gibi özel şartları da sağlamaları gerekiyor.

Servis görevlisi alımında adayların 01.01.1994 ve sonrası doğumlu olmaları belirli lisans bölümlerinden mezun olmaları veya mezun olacağını belgelemeleri şart.

Uzman yardımcısı ve müfettiş yardımcısı alımlarında ise adayların 4 yıllık eğitim veren belirli lisans bölümlerinden mezun olmaları veya Eylül 2024 itibariyle mezun olacaklarını belgelemeleri gerekiyor.

Adayların Türk Ceza Kanunu’nun belirli maddelerinde belirtilen suçlardan hükümlü olmamaları ve Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışmaları yasaklanmamış olmaları isteniyor.

Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış erteletmiş veya muaf tutulmuş olmaları gerekmekte.

Daha önceki alımların mülakat aşamasında elenmemiş olmak da bir diğer şart. Başvuruların detaylarına Ziraat Bankası’nın sayfasından ulaşılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.