İşte o büyük işe alım hamlesi İŞKUR yine şaşırtmadı

İşte o büyük işe alım hamlesi İŞKUR yine şaşırtmadı
İŞKUR'un son dakika açıklamasına göre hastaneler sınavsız sekreter alımı için başvuruları kabul etmeye başladı. İşte başvuru detayları.

İŞKUR tarafından yapılan açıklamaya göre 25-35 yaş arası acil tıbbi sekreter alımı başladı. Başvurular KPSS veya sınav şartı olmadan kabul ediliyor ve en az 30 bin TL maaş SGK ve yol gibi avantajlar sunuluyor. Başvurular İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yapılabilir. Adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gereklidir.

İŞKUR'a kayıtlı olmak 18 yaşını geçmiş olmak sağlık sorunu bulunmamak sekreterlik görevini yapabilecek yetkinlikte olmak vardiyalı çalışabilme yoğun iş temposuna uyum sağlama iyi iletişim ve hasta memnuniyetine önem verme bilgisayar kullanabilme ve hızlı etkin çalışma becerisine sahip olma şartları aranıyor.

İŞKUR’un resmi internet sitesi esube.iskur.gov.tr üzerinden yapılabilir. Adaylarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak Türkiye İş Kurumuna kayıtlı olmak 18 yaşını geçmiş olmak sağlık sorunu veya bedensel engel bulunmamak sekreterlik görevini yapabilecek yetkinlikte olmak vardiyalı çalışabilmek yoğun iş temposuna uyum sağlamak gerekir.

İyi iletişim ve hasta memnuniyetine önem vermek bilgisayar kullanabilme ve hızlı ve etkin çalışma becerilerine sahip olmak gibi şartlar aranmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.