KAYMAKAMLIK-İŞKUR işbirliği 90 kişilik yeni TYP alımı duyuruldu

KAYMAKAMLIK-İŞKUR işbirliği 90 kişilik yeni TYP alımı duyuruldu
Türkiye işçi alım işe alım işverene işçi bulma konusunda uzman kurum Kaymakamlıkla ortak iş birliği sonucu tam 90 kişilik bir TYP işe alım başvuru ekranı açmıştır işte detaylar.

Türkiye de işe alım iş ilanı ve işyeri işçi arama konularında epey geçmiş kültüre sahip İŞKUR kurumu yine güzel bir işe alıma imza atarak bu kez Kaymakamlık kurumu ile iş birliği içinde olup yeni iş başı yapacak personel alımına imza atmıştır işte detaylar.

İŞKUR tarafından duyurulan ilanlara göre İhsaniye Dazkırı Hocalar Sultandağı Çobanlar İscehisar Şuhut Dinar ve Emirdağ Kaymakamlıklarında toplamda 90 TYP (Toplum Yararına Program) personeli istihdam edilecek.

Her bir kaymakamlık bünyesine 10’ar personel alınacak olan bu ilan kapsamında başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekir.

İŞKUR’a kayıtlı olması 18 yaşını tamamlamış olması sigortalı olmaması veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmaması emekli ve malul aylığı almıyor olması gerekmektedir.

Öğrenci olmaması (Açık Öğretim öğrencileri başvurabilir) gerekmektedir. Başvurular 14 Temmuz 2024 tarihine kadar ALO 170 hattı üzerinden veya TYP İŞKUR başvuru ekranı aracılığıyla yapılabilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.