KPSS istenmeyen Belediyeye Yeni personel alımı

KPSS istenmeyen Belediyeye Yeni personel alımı
İŞKUR Türkiye olarak en yüksek işe alım oranlarını yakalayan kurum yine güzel bir organizasyona imza atarak yeni Belediye personel alımı başlattı işte detaylar.

Türkiye'nin en büyük işe yerleştirme merkezi olarak geçen İŞKUR yine personel arayanlarla iş arayanları bir araya getirdi. Temmuz ayı itibarıyla Türkiye genelinde İŞKUR aracılığıyla 40 ilde KPSS şartı aranmaksızın belediyeler ve bağlı şirketlerde binlerce personel ve işçi alımı yapılacak.

Başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak kamu haklarından mahrum olmamak belirli suçlardan mahkûm olmamak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak gibi genel koşullar yer alıyor. Şoför hemşire sağlık teknikeri büro memuru itfaiye destek personeli istenmektedir.

Sosyal hizmet uzmanı ve güvenlik görevlisi gibi çeşitli pozisyonlar için alımlar yapılacak. Başvurular İŞKUR'un resmi internet sitesindeki "Kurum Dışı Kamu İşçisi Alımı İlanları" bölümünden yapılabilir.

İlanlarda belirtilen tarihler arasında gerekli belgelerin eksiksiz sunulması gerekmektedir. Bu alımlar Türkiye genelinde istihdamı artırmayı ve iş arayanlara uygun iş imkanları sunmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.