KPSS yok SINAV yok İşte İŞKUR Personel İşe Yeni Alım Detayları

KPSS yok SINAV yok İşte İŞKUR Personel İşe Yeni Alım Detayları
Türkiye de işe alımların her zaman öncüsü İŞKUR yeni personel alımlarını bizzat duyurdu işte detaylar.

İŞKUR o ilde şoför pozisyonları için kamu işçi alımı yapacağını duyurdu ve bu alım için sınav ve ya KPSS şartı aranmıyor. İŞKUR üzerinden başvuru yapılabilecek olan bu ilana belirlenen nitelikleri taşıyan adaylar arasından noter kurasıyla seçim yapılacak.

Detaylı başvuru şartları ve diğer bilgiler için ilgili haber kaynaklarından bilgi alınabilir. Et ve Süt Kurumu Adana'da şoför pozisyonları için yeni bir personel alım ilanı yayınladı. Bu alım sürecinde KPSS veya herhangi bir sınav şartı aranmıyor. İlgilenen adaylar İŞKUR üzerinden başvuru yapabilecekler.

Belirlenen niteliklere sahip başvurular arasından seçimler noter huzurunda gerçekleştirilecek kura ile yapılacak. Başvuru şartları ve detayları için haberimizin devamına göz atabilirsiniz. Bu gelişme kamu sektöründe çalışmak isteyen ve şoförlük mesleğinde tecrübesi olanlar için önemli bir fırsat sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.